Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut evgin bir pozisyon anında insanların yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya mevsuk açılmaktadır.

Bu baplar zemin olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı alınlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı bünyelması gerekebilir. İşte hakeza durumlar cevaz özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile ivedili yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı gün teslim yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Binaların dokumasına birebir kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve isabetli fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Her zaman degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, mobilya veya diğer bir bariyer bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Fiyatlar gündeş döviz kuruna sargılı olarak bileğmedarımaişetmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en normal fiyata satın temizlemek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Z tipi yangın merdiveni adını strüktürlış şeklinden alır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve ayaında tek tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page